Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето защо се скри от всички! Тежък проблем застигна Десислава година след раждането Ето защо се скри от всички! Тежък проблем застигна Десислава година след раждането
Facebook Twitter Google+Деси Слава е в тежка депресия Преди около година Деси Слава стана майка за втори път. Но все още не е успяла... Ето защо се скри от всички! Тежък проблем застигна Десислава година след раждането

Деси Слава е в тежка депресия

Преди около година Деси Слава стана майка за втори път. Но все още не е успяла да свали килограмите, натрупани по време на бременността.

Изпълнителката вече гони 100 кг и е изгубила всякаква надежда, че ще успее да си върне предишните мерки.

 

Феновете й са потресени от това, което виждат по време на участията на звездата.

На една от последните си клубни изяви тя се появи с широка перелина с черни ръкави.

Но дори с нейна помощ Деси не успя да скрие килограмите си. Но за сметка на това, тя не спира да публикува обработени кадри в социалните мрежи.

Преди дни тя се пусна с дантелена пижама. Феновете й бързо я скастриха, че още й е рано за подобни тоалети и по-добре да изчака да отслабне.

Блондинката има проблем с килограмите от периода, в който се раздели със Зарко. След раздялата с него тя започна ударно да пълнее. Въпреки, че редовно спортува и спазва диета, резултатът така и не идва.

Деси Слава е отчаяна и не вярва, че отново ще успее да влезе във форма. След второто раждане тя не е свалила нито грам и дори продължава да качва килограми. Ако продължава така, много скоро певицата ще чукне 100 кг, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Още от категорията
Коментари