Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Шеф Петров се изгаври грозно с Гала (СНИМКИ) Шеф Петров се изгаври грозно с Гала (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Скандалният готвач Борис Петров, който освен с кулинарните си умения е известен и с пиперливия си език, е започнал грозна гавра с... Шеф Петров се изгаври грозно с Гала (СНИМКИ)

Скандалният готвач Борис Петров, който освен с кулинарните си умения е известен и с пиперливия си език, е започнал грозна гавра с едно от най-известните лица на Нова телевизия – Гала.

Оказа се, че шеф Петров редовно следи предаването „На кафе“ и често коментира случващото се в ефира.

Поне с такова впечатление може да остане човек от личния му фейсбук профил,

В няколко поредни дни Борис Петров усърдно е коментирал какви са го вършили и говорели Гала, останалите водещи в предаването и гостите.

Шеф Петров също реши да даде своята гледна точна по случая: „.

.тия че ни скъсат…върха на идиотията. Очакваме да харесат и д-р Гарабет! #закривай #жабурняка”..Да се стремим към този идеал” Криси Патрашкова“.


Малко преди това в „На кафе“ пък гостува готвачката Божана Кацаров, която направи невиждан сеир в ранните часове. Тя надруса Гала с кексчета с марихуана, а по случая колегата й Петров написа: „Лека Нощ Деца! Лягайте, че баба се надруса :)“. / jenata.blitz.bg

Още от категорията
Коментари